dissabte, 7 de juliol del 2012

Hem arribat a Primavera del Ixcan


Ara si que ja estic a Primavera del Ixcan. Va ser un viatge llarg i molt dur vam sortir de Guatemala a les 4h del mati amb l’autobus anomenat la monja blanca i com que vam trobar retencions vam arribar a Coban despres de 6h.
Alli vam agafar una furgo que anava fins a cantabal, unes 4 h, playa grande, on ens havien de venir a recollir membres de la comunitat.  Va ser un trajecte molt dur i cansat perque el cami estaba molt malament i nosaltres anavem darrere de tot i no paravem de botar, quin mal de cul!
Despres en arribar a Cantabal vam pujar a una especie de pickup i va manar tot el trajecte fins a primavera dalt de la part de darrera que anava oberta, durant 1h i mitja. Va ser la millor part del viatge, semblavem indiana jones en plena aventura!
Finalment arribavem a Primavera sobre les 6 de la tarda! Una benvinguda espectacular! La gent super amable, molt correcta,magnific! Ens van organitzar una reunió amb el professorat i despres un sopar molt senzill per nosaltres pero molt costos per a ells i elles. Ens tracten com a reis i reines, a vegades fa cosa i tot.
De moment ja hem anat a menjar en algunes cases i sempre super be, son gent molt senzilla pero molt i molt amables. Els nens i nenes son preciosos, i tenen molta curiositat per nosaltres i per saber coses del país don venim!
Us podeu fer alguna idea amb les quatre fotos que us deixo!

Petons a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada