dimarts, 3 de juliol del 2012

JA SOM A GUATEMALA!!!

Hola a tots i totes!
Ara mateix són les 11 del matí a Guatemala. Vam arribar ahir a les 4 de la tarda que aquí a Catalunya serien les 12 de la nit.
L'aeroport ens va semblar molt tranquil i com que ja ens esperèven uns amics d'en Fermín i la Llum (dos membres de Brigades Internacionals de Pau) vam poder estar molt tranquiles en arribar.
Aixi doncs que ens vam dirigir cap a la casa d'en Javier (un gallec qye fa molt i molts anys que viu a Guatemala, ja es considera guatemaltenc!) Un pesonatge molt carimàtic i que ens ha ofert la seva casa i menjar per poder estar fins que marxem cap a la Comunitat, que segurament serà el dijous 5.
De moment doncs avui hem anat a l'ambaixada i després al PArque Central on hem estat donant voltes buscant diferents coses que necessitàvem.
Avui a la tarda tenim una xerrada de l'ONG D'ENtrepobles que ens farà en Cèsar que també viu a Guatemala des de fa molta anys i que vam poder conèixedr ahir!
Demà tenim també dues xerrades més per part de col·lectius d'aquí a Guatemala que treballent en la defensa del territori i una altra que treballa en defensa dels drets de les dones, que aquí m´s que en altres llocs, es troben en un gran desequilibri respecte dels homes (com ja sabeu aquest tema m'encanta!)

Doncs res més de moment! Que estic molt i molt bé, tot i que la sensació de seguretat és minsa quan et mpus per dins de Guatemala. Trobes a cada cantonada homes armats i fins i tot als camions del menjar o d'altres van amb seguretat privada. Un bon exemple és que a la casa d'en Javier es troba en una colònia de Mixco que en entrar has de passar dos controls de seguretat.

Ara si que no m'allargo! A veue quan em podré anar connectant!


Petons i abraçades!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada